Хипнозата е една от онези теми, за които няма единодушно мнение.

...
Хипнозата е една от онези теми, за които няма единодушно мнение.
Коментари Харесай

Чувствам се свободна: Елен Колева за влиянието на хипнозата върху живота ѝ

Хипнозата е една от тези тематики, за които няма единомислещо мнение. Въпреки че тази процедура по-често предизвиква песимизъм у хората, тя неизбежно разсънва и интереса ни. Всичко, което не е напълно разбираемо, работи по този метод. 

Един от най-големите поддръжници на хипнозата в България напоследък е актрисата Елен Колева. Тя от години учи тънкостите на практиката, тествала е резултатите ѝ върху себе си и даже към този момент сама я ползва. В момента тя комбинира работата си в театъра с ползите ѝ в областта на хипнозата. Ето какво описа Елен за ролята на хипнозата в нейния живот в предаването " На кафе " във вторник:

" Хипнозата не е за мен, хипнозата е по-скоро за хората, с които ще работя. Тя наситина работи с доста дълбоки подъзнателни травматики и процеси. Затова тя е доста потребна. Защото с елементарната психология ние не можем да стигнем до подсъзнанието, до момента в който хипнозата стига там, " сподели актрисата. 
                             

Елен показа и персоналните си прекарвания и какво е чувството да бъдеш под внушаемост:  " Ти изпадаш в нещо като транс. Само че е мит, че човек не си спомня. Той си спомня, той е в полубудно положение, само че чува всичко, осъзнава всичко. "

Актрисата означи, че е доста значимо също да имаш доверие на индивида, който ще те води в хипнозата, и че в случай че почувстваш, че това е твоя човек, няма за какво да те е боязън какво ще се случи. 
                             

Елен показа също, че е достигнала до миг, в който се усеща свободна, тъй като не се тревожи за мнението на останалите и се пробва да няма упования. 

" Всъщност свободата е това да спре да ти пука какви упования би трябвало да удовлетворяваш, тъй като всеки човек те вижда съгласно своята призма. Всеки човек има някакви упования към нас, само че най-важните упования са тези, които ние имаме към себе си, " сподели тя. 

Вижте още по тематиката във видеото. 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР